Albania
Kërkim i shpejtë
Kategoria:
Mosha:
-
 
Sektori i internetit
Gjej gratis një Dating Partner nga regjioni yt dhe i shkruaj porosi. Krijo gratis profilin personal që të përshkruan dhe prano porosi nga Dating partnerët tjerë.
Gazmend (28)
Berat
Aventura
Nuk kërkoj ndonjë gjë të veçantë, desha vetëm të shoh se çfarë ndodh këtu.
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
Poliçan
Adelina (23)
Berat
Takime të« rastësishme
Do të ishte bukur, nëse do të banoje afër meje...
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
Berat
Lavdrim (19)
Berat
Aventura
Për shkak të profesionit jam këtu në të gjithë vendin në udhëtim. Mund të takohemi në çdo kohë.
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
Berat
Tefta (31)
Dibër
Aventura
Unë kërkoj një burrë të sjellshëm dhe të mirë për një marrëdhënie.
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
Peshkopia
sy_bukri (23)
Elbasan
Takime të« rastësishme
jam 23 vjec nga elbasani punoj humorist ne nje lokal te elbasanit me pelqen shum te zgjeroj shoqeri
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
elbasan
Valdete (38)
Mat
Takime të« rastësishme
Nuk është e lehtë të gjesh një punë në vendim tim. Dëshiroj të formoj një familje.
Statusi: beqar
Unë jetoj: vetëm

Vendbanimi:
Burrel
Je duke kërkuar të flirt? Je duke kërkuar partner, lidhje dashurie ose dashurinë tënde të vërtetë? Të gjitha këto i gjen këtu falas ne bursën online për beqarë. Në Dating Community jo vetëm që mund të flirtosh me beqarët nga rajoni yt, por edhe të lidhësh kontakte anë e mbanë botës dhe të dashurohesh rishtazi. Nëpërmjet Mashkulli kërkon Femër ose Femra kërkon Mashkull mund të kërkosh beqarët nga rajoni yt dhe të takohesh me ta. Thjesht zgjidh rajonin përkatës dhe pastaj do të të shfaqen kontaktet përkatëse. Përgjigju në njoftimet e publikuara për kontakt ose krijo edhe ti profilin tënd. Ndërmjetësimi i partnerëve ështe 100% falas. Ju urojmë shumë shukses dhe kënaqësi me bursën e partnerëve që është falas për te gjithë.